چیکن تیکه ماسالا
یکی از معروف ترین غذاهای موجود در هند چیکن تیکه ماسالا می باشد که در آن ازمرغ استفاده می شود.در اغلب غذاهای هندی گوشت مصرف نمی شود.اما به علت علاقه مندی توریستان به گوشت و مرغ سعی در استفاده بیشتراز این مواد غذایی را کردند.در غذای چیکن تیکه ماسالا از سس کرمی به همراه ادویه زیاد استفاده می شود که طعم بسیار خوشمزه ای به غذا می دهد.برای پخت چیکن تیکه ماسالا از پوره گوجه فرنگی به همراه انواع ادویه جات مثل فلفل چیلی و سیر استفاده می کنند که پس از آماده سازی این مواد مرغ ها را در داخل این ترکیب قرار می دهند سپس روی حرارت می گذارند تا کاملا پخته شود.از ویژگی هایی که در غذاهای هندی وجود دارد و آن ها را محبوب تر می کند وجود ادویه جات های اصلی هندی به اندازه ی نیاز می باشد.استفاده ی ادویه جات هندی باعث خوشمزه تر شدن چیکن تیکه ماسالا نیز شده است.
داهی وادا
داهی وادا را به عنوان غذای اصلی به حساب نمی آورند اما در بیشتر وعده ها در کنار غذاهایی که در آن ها گوشت وجود دارد سرو می شود.هندی ها داهی وادا را به عنوان میان وعده می شناسند.اگرچه داهی وادا دارای ظاهری پیچیده است و به نظر می آید که پخت آن زمان بر است اما این گونه نیست و پخت آن بسیار ساده است.طعم خوشمزه ی داهی وادا باعث جذب گردشگران زیادی شده است.موادغذایی موجود در داهی وادا عدس خرد شده می باشد که آن را با ماست ترکیب می کنند.
چوله
چوله یا کاری نخود از غذاهای گیاهی می باشد که در آن از نخود استفاده شده است.چوله یکی از معروف ترین غذاهای هندی به حساب می آید.چوله بسیار خوشمزه است و به همین دلیل دارای طرفداران زیادی می باشد.برای مهمانی های بزرگ بهترین گزینه است.برای پخت چوله نخود و گوجه و سیر را با یکدیگر مخلوط می کنند و می پزند همچنین به آن ادویه های هندی اضافه می کنند که باعث خوشمزه شدن بیشتر چوله می شود.
دال گوشت
در دال گوشت از گوشت های تکه شده و تند استفاده می شود و به آن سبزیجات و عدس نیز اضافه می کنند که طعم بسیار خوشمزه ای بوجود می آورد.دال گوشت از غذاهای معروف و دوست داشتنی هندوستان است که در برخی کشورهای دیگر مثل پاکستان نیز وجود دارد.دال گوشت از غذاهای اصلی است که خود یک وعده ی غذایی سنگین به حساب می آید.اگر قصد دارید در کنار این غذای خوشمزه طعم دل نشین دیگری را نیز تجربه کنید می توانید سالاد سبز را نیز امتحان و میل کنید.دال گوشت یکی از غذاهایی است که بسیار مورد توجه توریستان قرار گرفته است.
چیکن تندوری
از پایه های اصلی غذاهای هندی می توان مرغ را نام برد.یکی از غذاهای دیگر هندوستان که از مرغ استفاده می شود چیکن تندوری است که بسیار طعم دل نشینی دارد.چیکن تندوری را در درون تنورهای هیزمی پخت می کنند اما امروزه در فر نیز پخته می شوند.برای پخت چیکن تندوری تکه های مرغ را به همراه ماست و دیگر ادویه های خاص هندی ترکیب می کنند و از فلفل چیلی استفاده زیادی می کنند و در نهایت در تنور یا فر می پزند.می توانید برای بهتر شدن مزه ی چیکن تندوری آن را کنار نان یا برنج میل کنید.
آلو گوبی
آلو گوبی یکی از غذاهای گیاهی بسیار خوشمزه ای است که در آن از سیب زمینی و گل کلم استفاده می شود.نحوه ی پخت آلو گوبی بسیار ساده است که در سفر به هند می توانید آن را امتحان کنید.برای خوش عطر و بو کردن آلوگوبی به آن ادویه جات هندی اضافه می کنند.
مرغ کره ای
مرغ کره ای یکی از محبوب ترین غذاهای هندی است که نه تنها در هند بلکه در کشورهای دیگر نیز پخت می شود.برای پخت مرغ کره ای مرغ ها را به همراه ادویه های مخصوص هندی ترکیب می کنند.در کنار مرغ کره ای می توانید سالاد سبز نیز میل کنید.مرغ کره ای روش پخت ساده ای دارد که درحین پخت غذا به آن سیر و روغن زیتون و پوره گوجه فرنگی نیز اضافه می شود که مرغ کره ای را گریل می کنند.
پالک پنیر
در پالک پنیراز اسفناج و پنیر کاتیج استفاده می شود.پنیر هندی ها نسبت به پنیر ایرانی ها دارای طعم متفاوتی است.برای پخت پالک پنیر مکعب های پنیر را به همراه اسفناج و ادویه های خوشمزه هندی مخلوط می کنند که طعم خوشمزه ای می دهد.اگر قصد خوردن غذایی را دارید که در آن مرغ یا گوشت وجود نداشته باشد بهترین گزینه پالک پنیر می باشد.در کنار پالک پنیر می توانید نان هندی نیز میل کنید.
کوفته مالایی
کوفته مالایی یکی دیگر از غذاهای معروف هندی می باشد که نوعی سبزیجات خوش طعم را در میان سسی ضخیم می ریزند.اما اگر به گوشت علاقه ی زیادی دارید می توانید به جای سبزیجات از گوشت استفاده کنید.کوفته مالایی ترکیبی از سیب زمینی و نخود فرنگی و ذرت است که می توان پنیر را به آن اضافه کرد.نه تنها در رستوران ها بلکه در فروشگاه های غذافروشی نیز می توانید کوفته مالایی را خریداری کرده و میل کنید.
- ۹۸/۰۷/۰۲