نودل سرخ شده
نودل سرخ شده یکی از غذاهای پرطرفدار در کشور مالزی می باشد که در بیشتر رستوران ها سرو می شود.برای پخت نودل سرخ شده ابتدا نودل ها را در فلفل زیاد غلت می دهند و سپس سرخ می کنند و پس از آن به نودل ها سیر و ادویه جات متفاوت اضافه می کنند و در نهایت به نودل ها تکه هایی از گوشت یا مرغ به دلخواه اضافه می کنند.تمامی این مواد غذایی تفت داده می شوند تا کاملا پخته شود و به آن سس تنوری اضافه می کنند.می توانند در کنار غذای نودل سرخ شده سبزیجات خوش مزه نیز سرو کنند.نودل سرخ شده یکی از اصیل ترین غذاهای کشور مالزی به حساب می آید.
روتی کانای
روتی کانای از جمله غذاهایی است که بیشتر برای صبحانه سرو می شود.روتی کانای در بیشتر رستوران های خیابانی عرضه می شود.در ابتدا لایه های خمیر شیرین را سرخ می کنند و بر روی یکدیگر قرار می دهند و با سس کاری آن ها را طعم دار می کنند.روتی کانای جزو غذاهای سنگین است و می توان آن را به عنوان غذای اصلی نیز به حساب آورد.روتی کانای از غذاهای خوشمزه می باشد که در مالزی طرفدار بسیاری دارد.
ناسی لماک
مردم مالزی بر این عقیده می باشند که ناسی لماک از خوشمزه ترین غذاهای محلی مالزی به حساب می آید.معنای لغت ناسی لماک برنج چرب می باشد.ابتدا برنج را خیس کرده ودر شیره نارگیل می پزند در کنار بادام زمینی سرخ شده و تخم مرغ آب پز و ادویه جاتی مثل فلفل و سس میگوی تند پخته می شود.از ویژگی هایی که باعث می شود توریستان را به خود جذب کند زیبایی ظاهری ناسی لماک نیز می باشد.ناسی لماک طعم بسیار خوبی نیز دارد و هرکس یک بار این غذا را بچشد در سفر به مالزی باز هم به سراغ ناسی لماک می رود.
روجاک
روجاک یکی از خوشمزه ترین غذاهای خیابانی است و خود نوعی سالاد میوه به حساب می آید.از ویژگی های خوب روجاک طعم خوشمزه ی آن است که باعث جذب گردشگران بسیاری شده است.در روجاک انواع میوه ها و سبزیجات مثل چغندر و خیار استفاده می شود که تمامی آن ها را سرخ می کنند و در کنار گوشت و ماهی سرخ شده سرو می کنند.روجاک را می توان به همراه سس های مختلف و مورد علاقه مهمانان سرو کرد.روجاک هم نوعی سالاد است و هم می توان به عنوان غذای اصلی سرو کرد.
لاکسا
لاکسا از جمله غذاهایی است که نه تنها در مالزی بلکه در کشورهای دیگر نیز سرو می شود.در لاکسا از گوشت و یا مرغ به همراه سبزیجات و برنج استفاده می شود و از کارهایی که لاکسا را خوشمزه تر می کند استفاده ادویه جات محلی و تند می باشد.لاکسا را در درون مایعی که از شیره ی نارگیل و تمبر هندی استفاده شده است می گذارند و در اختیار مهمانان قرار می دهند.این سس مخصوص به لاکسا طعم دل نشینی می دهد.
کوی تو
در غذاهایی که در مالزی سرو می شود یک قانونی وجود دارد که می گویند در سوپ ها نباید استخوانی پیدا شود پس در غذای کوی تو از گوشت چرخ کرده استفاده می شود.در کوی تو ماهی نیز تکه تکه می کنند و سیب زمینی نیز اضافه می کنند.از ویژگی های خوب کوی تو این است که با وجود خوشمزگی غذای بسیار مقوی ای نیز می باشد.در کوی تو می توان از انواع گوشت ها به صورت چرخ کرده استفاده کرد.
ناسی کرابو
یکی از غذاهای بسیار زیبا در کشور تور مالزی می باشد که برنج آبی رنگی را در برگی پهن می ریزند و در کنارش سبزیجات و گوشت ارا می پزند .علت آبی بودن رنگ برنج به خاطر قرار دادن آن در آبلیمو و عصاره گل گلیتوریاترناتئا می باشد.نانسی کرابو علاوه بر ظاهر زیبایش طعمی دل نشین نیز دارد و در بین مردم بسیار محبوب می باشد.
باتوماونگ ساتی
باتوماونگ ساتی غذایی کبابی است و به جای سیخ از ساقه های بامبو استفاده می کنند.گوشت مورد استفاده در باتوماونگ ساتی می تواند گوشت خوک و یا گوساله باشد.گوشت انتخاب شده را به همراه خیار و پیاز و ادویه های مخصوص ترکیب می کنند و سپس در ساقه های بامبو سیخ می زنند.ترکیب تمامی این مواد طعم بسیار لذت بخشی دارد.امروزه نیز باتوماونگ ساتی ها را در سیخ های چوبی سرو می کنند.
- ۹۸/۰۷/۰۸